poster

Медичијеви, господари Фиренце

Medici: Masters of Florence (2016)

Bоени, Драма, Историски, Pоманса, Трилер, Биографија, Mистерија | Италија, Обединетото Кралство, Франција

Оценка на корисникот: 10/10

епизода: 5

Содржина

Италија, 15. век, изненадна смрт Ѓованија де Медичија, трговца и банкара чувене лозе Медичи, потреса Фиренцу. Његови синови Козимо и Лоренцо налазе се у самом срцу дешавања и прикривају опасну тајну – да је Ѓовани заправо убијен. Само један од њих може бити глава породице а игром судбине та титула ќе припасти уметнику у души и вечитом сањару – Козиму. Меѓутим, они ќе се наќи опкољени очевим непријатељима који желе да преузму власт над Фиренцом. Први у реду и највеќи од свих је свакако Риналдо Албици, човек који се налази на челу племиќке фракције и има за циљ не само да не дозволи успон средње класе (коју фаворизују Медичи), веќ и да стане на пут Козимовој визији Фиренце.
Поред великих опасности која прети њиховим животима али и опстанку породице, браќа Козимо и Лоренцо мораќе да се суоче и изборе са својим различитим темпераментима и ускладе своје разлике. Бурни ќе бити и њихови приватни животи, а посебно Козимов брак са Контесином де Барди који је формиран као политички савез, али је сазрео у невероватно партнерство, а који ќе доживети велики испит за време његовог егзила у Венецији.
Преплитањем путева будуќности и прошлости имамо увид у животе два брата, како у данима када су били младиќи тако и у каснијим данима када су одрасли људи и њихову бробу за задржавање сопственог идентитета који се коси са оним што је њихов отац био. Млади Козимо ќе чак у Риму упознати уметника, Донатела (касније једног од највеќих уметника на свету чија су дела одолела стубу времена и остала до данас) који ќе га обучити да буде уметник… Све време, тешка кривица компромиса које прави сам са собом и зло учињено за добробит породице притиска Козимову душу… Он мора да одлучи колико је далеко спреман да очува своју визију Фиренце, визију коју данас знамо као ренесансу….

Слики

Медичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари ФиренцеМедичијеви, господари Фиренце

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Јадници (2018)

    image
    Телевизијска адаптација класичног романа Виктора Хугоа. Серија прати животе и меѓусобне односе неколико француских ликова у двадесетогодишњем периоду раног 19....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.