сезона: 1

епизода: 1 - енглеска серија

Содржина

Елегантни, напети, шпијунски трилер, смештен у време Хладног рата, о "невидљивој борби" коју је водила британска тајна служба МИ5, суботом и недељом на Другом програму РТС-а. (Тхе Гаме, 2014)
Лондон 1972. године. Џо Ламб је млади оперативац из службе МИ5. Пре годину дана Џо је направио озбиљан пропуст због љубавне везе са руским шпијуном Јулијом и пољуљао свој углед и граѓење каријере. Он је покушао да побегне у Совјетски Савез, али су његови планови осујеќени, био је ухапшен, а жену коју је волео убио је КГБ.
Џоу је због дезертерства живот био угрожен, али је његов надреѓени одлучио да му пружи шансу и поступке младог оперативца је оправдавао наводном тактиком, која је била део читаве тајне операције.
Када МИ5 сазнаје да постоји страшна совјетска завера која се води под шифром Операција "Стакло", харизматични али параноични шеф агенције, познат под једноставним надимком Тата, окупља тајно комисију шпијуна и обавештајних агената да то истраже. Јесу ли они најбољи? Или су једини којима верује у свету у ком су двоструки агенти, тајне и лажи нормална појава?
Џо прихвата да буде члан групе која је добила тежак задатак да прати тајну операцију "Стакло" и успут, кроз бројне изазове, упознаје нове колеге: амбициозног државног службеника Бобија Вотерхауса, агента и аналитичара Сару, њеног мужа инжењера Алана, детектива Џима..
Тачна нарав претње није јасна. Знају само да су Совјети поновно активирали притајене агенте по целој Великој Британији и свима им дали задатке.
У свакој епизоди екипа добија ново име с пописа. Свако име је нови издајник кога треба истражити, мисија у непознато и корак ближе откривању Операције "Стакло".

Слики

ИграИграИграИграИграИграИграИграИграИграИграИграИгра

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вавилон Берлин (2017)

    image
    Берлин во лудите 1920-ти е метропола за талентираните и амбициозните. Но, зад блескавата површина, осиромашените маси се стремат кон подобар живот. Тоа е време на...
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
  • Money. Murder. Zurich. (2016)

    image
    Maybe you can't make a killing in Zurich anymore, but it's still possible to kill and get killed - Attorney Thomas Borchert is back in his native Zurich. And if...
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.