сезона: 4

епизода: 1 - Coral Palms, Part 1

Содржина

Приказујемо четврту сезону хумористичне серије "Брооклyн 99", која прати урнебесне догодовштине детектива Јакеа Пералте (Андy Самберг), његових осебујних и симпатичних колега те озбиљнога и ригиднога капетана Холта (Андy Браугхер) из 99. постаје њујоршке полиције.
Серију су осмислили Еммyјем награѓени сценаристи и продуценти Дан Гоор и Мицхаел Сцхур. Године 2014. "Брооклyн 99" овјенчан је Златним глобусом у категорији најбоље хумористичне или глазбене ТВ серије, а Адам Самберг у категорији за најбољега глумца у хумористичној или глазбеној телевизијској серији. Андре Браугхер три је године заредом био номиниран за Еммyја у категорији најбољега спореднога глумца у хумористичној серији.
Холтов замјеник, наредник Террy Јеффордс (Террy Цреwс), набилдана је људина од човјека, а највише на свијету воли своје три кќери и пуномасни јогурт. Јаке ради са својом цуром Амy Сантиаго (Мелисса Фумеро), најбољим пријатељем и дежурним добрицом Цхарлесом Боyлеом (Јое Ло Труглио) те загонетном и опаком Росом Диаз (Степхание Беатриз). Гина Линетти (Цхелсеа Перетти) Холтова је тајница и самопрозвано утјеловљење савршенства. Екипу употпуњују ветерани Сцуллy (Јоел МцКиннон Миллер) и Хитцхцоцк (Дирк Блоцкер), чије је једино умијеќе кухање нелоше каве. Уз главне глумце у серији се појављују многобројни гости па смо тако у треќој сезони имали прилику гледати низ познатих лица као што су Јасон Мантзоукас, Билл Хадер, Дамон Wаyанс, Јр., Цраиг Робинсон, Кyра Седгwицк, Деннис Хаyсберт, Марy Лyнн Рајскуб, Брадлеy Wхитфорд, Катеy Сагал, Ницк Цаннон, Марц Еван Јацксон, Аида Туртурро, Деан Wинтерс и Неил деГрассе Тyсон.
Маyа Рудолпх, Кен Марино, Рхеа Перлман и Јорма Таццоне само су нека од имена која ќе гостовати у четвртој сезони. К тому, у Великој ќе се јабуци наши јунаци сусрести с ликовима из хит-серије "Нова цура".
Треќа сезона завршила је узбудљивом вишедијелном причом с неочекиваним свршетком: капетан Холт и Јаке Пералта ушли су у програм заштите свједока у приградскоме насељу на Флориди, километрима далеко од њихова Брооклyна.
Јаке и капетан Холт прилагоѓавају се животу на Флориди у склопу програма заштите свједока, док је опаки Јиммy Фиггис Месар и даље у бијегу. Са свакодневицом их повезује само савезна шерифица Карен Хаас (Маyа Рудолпх). Меѓутим, поновно се наѓу у опасности након што се муњевито прошири једна њихова снимка.

Слики

Бруклин 9-9Бруклин 9-9Бруклин 9-9Бруклин 9-9Бруклин 9-9Бруклин 9-9Бруклин 9-9

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Die Rosenheim-Cops (2002)

    image
    A team of inspectors investigate murders in and around the small Upper Bavarian town of Rosenheim. There is plenty of time to see idyllic landscapes and luxurious...
  • Современо Семејство (2009)

    image
    Оваа ситком серија во сатиричен стил зборува за невообичаеното сродство на проширениот клан Притчет, семејство кое го вклучува патријархот Џеј (Ед Онил), неговата...
  • Стажисти (2001)

    image
    У нестварном свету болнице "Сацред Хеарт", стажиста Џеј Ди Дориан учи тајне медицине, пријатељства и живота. Серија прати нервозног и помало несигурног стажисту...
  • Како сам упознао вашу мајку (2005)

    image
    Без неког посебног повода остарјели Тед Мосбy (Јосх Раднор) једног је дана посјео кќер и сина како би им потанко испричао низ догаѓаја који су претходили...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.