poster

УКЛЕТИ ЧАС ИИ Еп03

HAUNTING HOUR, THE (2011)

Режисер: Peter DeLuise

сезона: 2

епизода: 3

Содржина

Жртва школског насиља, Норман, открива да има моќ над инсектима, па је користи да се освети својим мучитељима. Ипак, открива да апсолутна моќ апсолутно поквари човека. Норман је случајно згазио инсекта, па се сад сви инсекти буне против њега. Покушава све да их избаци, али заборавља једног у зиду, што инсект користи.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Живи Мртовци (2010)

    image
    Заменик шерифа Рик Грајмс се буди из коме и затиче свој свет у рушевинама. Сада мора да предводи групу преживелих како би остали живи.
  • Бележница професора Мишковиќа (2021)

    image
    Регионални детективски трилер залијепит ќе гледатеље пред екране загонетним заплетом, несвакидашњим ликовима, натприродним елементима и неочекиваним обратима.
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
  • Плачот на виолината (2007)

    image
    Хусеин Кенан е чувствителен и талентиран музичар кој се обидува да ја надмине болката која животот му ја нанел. Неговото детство е обележано со самоубиството на...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.