рејтинг: 6.8/10
Оценка на корисникот: 6.6/10
(11 гласови)

У узаврелом граду Београду манијак на изузетно суров, ритуалан начин убија три жене. Жртве спаја слободоуман стил живота, и то што су мајке синова. Синова који немају очеве. Деце која одбијају да говоре.
Напета полицијска потрага за манијакалним серијским убицом трајаќе 10 епизода и откриќе мрачне тајне из прошлости, а јунаке увуќи у спирале превара, лажи и трагичних животних искушења. Серија прати инспектора Николу чију улогу тумачи Горан Богдан, бившег хулигана, који мора да се суочи са својом мрачном прошлошќу и свим њеним тајнама како би открио манијакалног убицу. Што му је ближи у истрази, то је сигурнији да њега и убицу нешто суштински повезује. Ово је прича о греху и жудњи, о љубави и мржњи, ово је прича о пријатељству која почива на злочину и тајнама. Исто тако, ово је прича о људима који су истовремено спаситељи и мучитељи, жртве и џелати. Ово је најзад и прича о једном граду који лагано тоне у мочвару своје прошлости.

Се прикажува на каналите:

Superstar 2  RTRS  

Беше на каналите:

ATV  KLASIK  RTL2  Superstar TV  BN  FTV  RTS1  RTS3  

Следна епизода:

среда
23:00
Мочвара
четврток
11:00
Мочвара
четврток
23:00
Мочвара
петок
11:00
Мочвара
петок
23:00
Мочвара
денес
11:00
Мочвара
денес
18:27
Мочвара 2, домаќа серија ®
денес
20:12
Мочвара 2, домаќа серија
денес
23:00
Мочвара
Утре
11:00
Мочвара
Утре
18:30
Мочвара 2, домаќа серија ®
Утре
20:13
Мочвара 2, домаќа серија
Препораки
 • Клан (2020)

  image
  “Клан” је серија аутора Бобана Скерлиќа која, у осам епизода, драмским и трагикомичним тоном приказује два провинцијална пробисвета и њихово пробијање до врха...
 • Црна свадба (2021)

  image
  Investigating the bloody massacre in the far away village, inspector Petar finds himself at the centre of a conflict with the forces of darkness.
 • Државни службеник (2019)

  image
  Модерна и узбудљива прича о агентима српске обавјештајно-сигурносне агенције који свакодневно уклањају најопасније пријетње држави. Прва серија на овим просторима...
 • Devils (2020)

  image
  A worldwide financial conspiracy is discovered by a group of traders of a large investment bank.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.