poster

Истраге гѓе Брадлеy: серија

MRS BRADLEY MYSTERIES 1 (1998)

Драма, Трилер, Mистерија | Обединетото Кралство
Режисер: Martin Hutchings

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 3 - серија

Содржина

Гѓа Брадлеy посјеќује своју стару пријатељицу Исобел Марцхмонт која живи у уклетој ладањској куќи Тхе Лаурелс и тиме призива духове прошлости.
Један од духова увијек се појављује у обличју војника. Исобел је изгубила три сина у рату, а њезина кќи Лацеy удала се за јединог преживјелог, њихова пријатеља сатника Доугласа Придеауxа. Унаточ томе што је Лацеy коначно родила дуго и жељно очекиваног насљедника, њихов дом није испуњен среќом.
Прогоне ли сјеќања на рат још увијек све станаре ове куќе, како послугу тако и господаре? Или се узрок напетост крије у догаѓајима из ближе прошлости? Исобел се посвеќује бризи о свом прекрасном врту препуном ловорика, потпуно несвјесна збивања која пријете сигурности њезиног дома.
Долазак гѓе Брадлеy изненади све укуќане, будуќи да им је духом одсутна Исобел заборавила реќи да им долази гошќа. Кухарица гѓа Паркин отвара јој врата видно усплахирена; на први се поглед види да се одјенула у журби и притом заборавила навуќи стезник.
Није јасно зашто је гѓа Паркин била неодјевена усред бијела дана, но све постаје још чудније кад је пронаѓу мртву у врту. Сумња се да је умрла од срчаног удара. Или бар Исобел то жарко жели вјеровати.

Слики

Истраге гѓе БрадлеyИстраге гѓе БрадлеyИстраге гѓе БрадлеyИстраге гѓе БрадлеyИстраге гѓе БрадлеyИстраге гѓе Брадлеy

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Хемлок Гроув (2013)

    image
    Серија прати убиство младе девојке из Пенсилваније. Меѓу осумњиченима за убиство налазе се "створења". Серија је раѓена према истоименој књизи издатој почетком...
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
  • Табу (2017)

    image
    Дејството на мрачната, надреална кратка серија „Табу“ се одвива во 1814 година и го прикажува Џејмс Кезија Делани (Том Харди), човек кој одел во најдалечните...
  • Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас (2000)

    image
    “Истрага на местото на злосторството” е криминалистичка драма која решава злосторства со помош на форензички процедури. Серијата ги следи настаните на група...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.