сезона: 1

епизода: 6 - The Mother Line

Содржина

Британска мини-серија у чијем је фокусу темпераментна жена, Неси Стајн, која је наследила породични посао - трговину оружјем. Иако зараѓује много новца и има складан приватни живот, ствара себи велике невоље промовисањем помирења Израелаца и Палестинаца. Осам година након што је преузела руководство над породичном фирмом од свог брата, ова жена и даље покушава да помири Блиски исток.
Након што њен нови пословни партнер умре у наводном самоубиству, она је присиљена да одложи треќу фазу амбициозног и дугогодишњег пројекта повезивања западне обале реке Јордан са оптичким кабловима. Веома је потреса и отмица сина блиског пријатеља, младог Касима, па Неси одлучује да сама потражи починиоце.

Слики

Часна женаЧасна женаЧасна женаЧасна женаЧасна женаЧасна женаЧасна женаЧасна женаЧасна женаЧасна женаЧасна жена

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вавилон Берлин (2017)

    image
    Берлин во лудите 1920-ти е метропола за талентираните и амбициозните. Но, зад блескавата површина, осиромашените маси се стремат кон подобар живот. Тоа е време на...
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.