сезона: 1

епизода: 46 - Серија

Содржина

Смрт угледног винара, Луцхе Монфортеа и оптужба дјевојке његова сина Ауроре за његово убојство уздрмали су живот становника мјеста Виллалба. Аурора је модерна јунакиња која се за своју слободу и неовисност бори против оних који су се уротили против ње и затворили је иза решетака. У позадини свега стоји немилосрдна борба за дом, старо непријатељство супротстављених обитељи, уроте, тајне, гријеси, браќа која се боре за љубав једне жене. Радња је смјештена у богато тосканско виноградарско подручје које се само наизглед чини савршеним. Испод површине лежи гријех једне жене Еве, Аурорине мајке, која је нестала односеќи са собом истину која може објаснити све.

Аурора Тавиани (Анна Сафронцик)
Имала је само 18 година кад је оптужена за убојство оца својег дечка.
Данас има 26 година и посједује неоспорну љепоту и храброст какву познају само они који су искусили бол и патњу. Сви је сматрају дивљакушом која није у стању контролирати свој нагон. То је ишло у прилог онима који су брже-боље хтјели закључити истрагу убојства Луце Монфортеа без икаквих неугодних посљедица. Меѓутим, Аурора одбија бити жртвом и жели открити истину која ќе спрати љагу с њезина имена. У њој и даље живи велика љубав за Алессандра и потајно се нада да ќе га вратити.
Тесса Тавиани (Гиоргиа Wуртх)
Не би се вратила у Прималуце, чак ни након пуштања њезине сестре из затвора, да не намјерава завести најбогатијег и најмоќнијег човјека у Виллалби, Руггера Цамерану. Тесса је наслиједила цинизам и окрутност од своје мајке, као и њезину сензуалност. Њезин смисао за иронични хумор одаје њезине паметне и добро смишљене стратегије којима постиже своје циљеве. Но Тесса губи из вида циљ и смисао за игру у којој јој нема равне кад се заљуби први пут у животу, и то у човјека који нема ни новчиќа.
Марзиа Тавиани (Карин Проиа)
Има каријеру због које је избивала из Виллалбе и обитељске куќе, све до изласка њезине сестре Ауроре из затвора. Марзиа је нашла уточиште у послу након мајчина нестанка и сестрина суѓења. Враќа се у Виллалбу због осјеќаја кривње да није била добра старија сестра, премда због тога мора напустити посао у граду. Без пословног одијела иза којег се увијек скривала, Марзиа је рањивија. Заљубљује се у проблематичног војног пилота Маттеа, најмлаѓег Монфортеа, који је заводи непосредно прије одласка на терен, након чега јој се почне удварати полицајац Манцини.
Оттавиа Тавиани (Паола Питагора)
Аурорина, Тессина и Марзијина бака те мајка Еве Тавиани. Оттавиа с радошќу дочекује своје унуке на имању Прималуце, сретна што су јој се вратиле након раздобља отуѓености. Меѓутим, не може подупријети Аурорину потрагу за истином, вјерујуќи да је вријеме које је прошло закопало оно што нитко не би требао ни знати. Неке тајне доводе у опасност оне које им се приближе.
Ева Тавиани (Барбара Де Росси)
Мајка сестара Тавиани и Оттавијина кќи. Била је љубавница Луцхе Монфортеа који је био спреман оставити своју обитељ због ње. Убрзо након Луцхине смрти она нестаје и премда тијело никада није наѓено, сматра се мртвом. Сјеќање на Еву потпирује сукоб измеѓу сестара Тавиани и њихове баке. Тесса, Марзиа и Оттавиа желе вјеровати да је мртва јер су је у Виллалби сви доживљавали као неодговорну мајку и проблематичну жену која је изазвала скандал. Меѓутим, Аурора вјерује да је Ева још жива те да их није напустила својом вољом, него је била приморана на то.
Алессандро Монфорте (Роберто Фарнеси)
Очева смрт ставила је на њега голем терет. Одлучио се одреќи Ауроре и поновно изградити обитељско царство. Алессандро се против боли бори на начин да око себе ствара привидно савршен свијет. Меѓутим, ни веза с другом женом не може потиснути љубав коју осјеќа према Аурори. Тај се унутарњи конфликт буди кад је поновно види након осам година. Алессандро не жели вјеровати да је Аурора невина, а истодобно је жели.
Едоардо Монфорте
Едоардо одувијек тражи поштовање свог старијег брата Алессандра, али се истовремено жели ослободити из његових раља. Едоардо пати због Алессандрове доминантне личности, која је постала још израженија након смрти оца. Покушава се наметнути, но својим непромишљеним дјелима уноси напетост у обитељ.Успореѓивање и натјецање с братом његова је покретачка сила.
Маттео Монфорте
Маттео је најмлаѓи брат обитељи Монфорте. Одлучио је постати војни пилот из пуке жеље да се отргне из обитељи коју стално раздиру сукоби након смрти оца. Након што је замало изгубио живот, Маттео је присиљен напустити службу и вратити се у свакодневни живот Виллалбе. Меѓу осталим, његов повратак учврстит ќе дојам да са својом браќом нема баш ништа заједничко.
Виола Цамерана
Виола је Руггерова кќи, и најбогатија насљедница у Виллалби. Њезино вјенчање с Алессандром у сјени је сумње коју је у њу усадио њезин отац, да се Алессандро жени њоме само због богатства. Меѓутим, Виола је одлучила постати његовом женом, унаточ увјерењу да његово срце заувијек припада Аурори.
Ливиа Монфорте
Ливиа неподношљивом лакоќом прихваќа смрт свог супруга Луцхе Монфортеа, који је био заљубљен у Еву Тавиани. Ливиа живи у отвореном сукобу са сином Алессандром који је оптужује да није била уз своју дјецу кад су је највише требала, посебно кад су бивши пријатељи и користољупци покушали опустошити обитељско богатство.
Елена Монфорте
Изненадна смрт оца успорила је њезино осамостаљење и одвајање од обитељи. Премда је веќ одрасла, Елена никад није била самостална: муче је тјескоба и подреѓеност мајци Ливији. Везана је уз свог брата Едоарда и заљубљена у Бруну Атталија.

Слики

ТосканаТосканаТосканаТосканаТосканаТосканаТосканаТосканаТосканаТосканаТосканаТосканаТосканаТосканаТосканаТосканаТосканаТосканаТосканаТоскана

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Очајне домаќице (2004)

    image
    Једнога лијепог сунчаног дана у самом срцу Америке, у најљупкијем од свих љупких предграѓа, куќаница Марy Алице Yоунг (Бренда Стронг) се… убила! Сада, Марy Алице...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.