сезона: 1

епизода: 11

Содржина

Мајмунчиќ, бусх бабy YооХоо, забавља нас својим пустоловинама по свијету. Уз његову помоќ учимо о ријетким врстама животиња и земљама из којих оне долазе. Сви су ликови серијала у стварности припадају ријетким, готово изумрлим врстама, те дјеца имају прилику научити више о њиховим навикама, али и интерактивно судјеловати пјевајуќи пјесмице и погаѓајуќи имена животиња.
Главни ликови:
YооХоо
Животиња: бусх бабy
Мали мајмун који живи на подручју источне Африке. Може високо скакати и има дуги чврсти реп. Његова улога је пронаќи зелене сјеменке дрва живота које су разбацане по цијелом свијету. На том путу му помажу вјерни пријатељи с истим циљем: спасити Yоотопију. Омиљени узвик у свим приликама је „Јухууу!"
Паммее
Животиња: пустињска лисица
Природно станиште мале лисице су арапске оазе. Мала Паммее више тамо не живи. Њен дом је Yоотопија. Она има и посебан дар - чује звукове које други не могу, те предосјеќа опасности које други не могу. Она је права њежна храбрица овога путујуќег друштва.
Ламмее
Животиња: лемур
Мали лемур долази с Мадагаскара и не воли гужву ни буку. Најдраже доба дана му је ноќ, јер онда најбоље види, па се тада друштво ослања на његово водство.
Роодее
Животиња: капуцин
Потјече из обитељи мајмуна која живи уз ријеке сјеверне Аргентине. Посебан је због свог дара - осмишљава изуме који дружини помажу у разним ситуацијама. Његов је најдражи предмет енциклопедија коју увијек носи уз себе. Овај изумитељ је главни мозак сваке операције.
Цхеwоо
Животиња: вјеверица
Мала вјеверица је несташко овога друштва. Управо се због њезине претјеране разиграности и неспретности данас дружина налази на путу око свијета како би спасила Yоотопију.

Слики

YооХоо и пријатељиYооХоо и пријатељи

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Гарфилд (2008)

    image
    Во секоја епизода, палавиот Гарфилд и неговиот најдобар пријател кучето Оди ќе му направат низа проблеми на нивниот несмасен сопственик Џон Арбукле. Сопственикот...
  • Пустоловине са браќом Крет (2010)

    image
    Придружите це авантурама Криса и Мартина Крета док се сусреќу са невероватним дивљим животињама, комбинујуќи научно образовање са забавом и авантуром, путујуќи до...
  • Биби и Тина (2004)

    image
    Биби и Тина су две причљиве, дружељубиве, паметне и драге тинејџерке, које су нераздвојне другарице и обема је страст јахање. Највише на свету воле да лутају...
  • Поллy Поцкет - Џепна Поли (2018)

    image
    Ниједан сан није превелики, ниједна авантура није премала за ПОЛИ ПОКЕТ! Када Поли наследи магични медаљон који јој омогуќава да се смањи на висину од 10 цм, она...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.