сезона: 7

епизода: 8 - Nuclear Strike

Содржина

Награѓивана напета ББЦ-јева шпијунска драма по шести пут креќе на опасну вожњу свијетом окрутних терориста, меѓународних заташкавања и подмуклих двоструких агената. Недуго након што су преживјели напад на Лондон Барриер, Адам и Рос откривају да Лондону предстоји још веќа пријетња. Док се свим силама труде осујетити напад који би могао угрозити повијесни мировни споразум измеѓу Велике Британије и Ирана, обавјештајци несвјесно пуштају на слободу немилосрднога убојицу. Но кад је посриједи вирус који се понаша као плуќна куга, нема преговора. Кад Зафа отму наоружани плаќеници, екипа увиди да у игри великих улога они имају веома лоше карте. Ноќне море полако се обистињују, а Лондону пријети потпуно уништење.

У шестој сезони обавјештајци се такоѓер обрачунавају с непокорним ЦИА-иним агентом којег мотивира једино похлепа, а открит ќе и илегалне америчке шпијунске авионе те макинације сумњиве организације која помаже иранско нуклеарно наоружавање без обзира на посљедице. Кад је Адаму подваљено убојство новинара, испостави се да ќе га веза с дипломатовом женом скупо стајати. Шеста сезона доноси и понешто новога. Све гори односи САД-а и Ирана, те очајни покушаји МИ5 да спријечи рат, само су позадина напетих епизода.
Серија се истиче бројним наградама. Добитница је БАФТА-е за најбољу драмску серију 2003., а у истој категорији освојила је и награде Броадцаст 2002. и РТС Программе 2004.

Седма сезона ове награѓиване драмске серије доноси нам још занимљивију причу! Глумачкој се постави придружује љепушкасти Рицхард Армитаге у улози Луцаса Нортха, агента обавјештајне службе МИ5. Након што је пет година провео у руском затвору, враќа се на посао, гдје га срдачно дочекује шеф службе и стари пријатељ Харрy Пеарце, који је одиграо кључну улогу у његову пуштању. Луцас жарко жели одмах почети радити зато што је Одјел Д на задатку који је уско повезан с Русијом. Но може ли се након свега што је проживио Луцасу слијепо вјеровати? Окосница седме сезоне класична је шпијунажа. У свијету у којем се никому не може вјеровати и у којем се ништа не узима здраво за готово, екипа ќе морати прекрижити технологију и уздати се у властиту памет јер ќе се суочити с најодлучнијим и најопаснијим непријатељима досада.

Слики

Obavještajci 01Obavještajci 02Obavještajci 03Obavještajci 04Obavještajci 05Obavještajci 06Obavještajci 07Obavještajci 08Obavještajci 09Obavještajci 10Obavještajci 11Obavještajci 12Obavještajci 13Obavještajci 14Obavještajci 15

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вавилон Берлин (2017)

    image
    Берлин во лудите 1920-ти е метропола за талентираните и амбициозните. Но, зад блескавата површина, осиромашените маси се стремат кон подобар живот. Тоа е време на...
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.