сезона: 1

епизода: 9 - лифестyле емисија

Содржина

У данашњој епизоди „ИнДизајна“ показат ќемо стан дизајнерице Кристине Дуран, уреѓен у индустријском цхицу с црно бијелим комбинацијама. Веќина је нас, на жалост, бакин стари намјештај веќ одавно бацила, што се никада не догоди гошќи Иванчици Кршек из „Макеовер аддицта“ која старом намјештају даје потпуно нов изглед. Управо ќе нам она, у рубрици „Инспирација и трендови“, показати како од старог кофера за алат добити нову ретро кутију за шиваќи прибор и још много тога… У стану водитељице Маријане Батиниќ реновират ќемо радну собу, односно собу која је више служила као спремиште, те је претворити у простор за одмор помоќу романтичног схабy стила. Као шеќер на крају овог наставка показат ќемо како поткровни станови добивају највише свјетла и постају најпожељније мјесто за становање, уколико се користе кровни прозори.

времетраење: 30 мин

Слики

ИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном Микулец

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.