CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.

Се прикажува на каналите:

Russia Today  

Следна епизода:

денес
05:00
Cross Talk
Утре
08:30
Cross Talk
Утре
12:30
Cross Talk
Утре
16:30
Cross Talk
Утре
20:30
Cross Talk
Утре
00:30
Cross Talk
Утре
04:30
Cross Talk
понеделник
05:00
Cross Talk
понеделник
08:30
Cross Talk
понеделник
12:30
Cross Talk
понеделник
16:30
Cross Talk
понеделник
20:30
Cross Talk
вторник
00:30
Cross Talk
4.4.23
04:30
Cross Talk
5.4.23
05:00
Cross Talk
5.4.23
08:30
Cross Talk
5.4.23
12:30
Cross Talk
5.4.23
16:30
Cross Talk
5.4.23
20:30
Cross Talk
6.4.23
00:30
Cross Talk
6.4.23
04:30
Cross Talk
7.4.23
05:00
Cross Talk
7.4.23
08:30
Cross Talk
7.4.23
12:30
Cross Talk
7.4.23
16:30
Cross Talk
7.4.23
20:30
Cross Talk
8.4.23
00:30
Cross Talk
8.4.23
04:30
Cross Talk
ПРЕПОРАКИ
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.