Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 10 - лифестyле емисија

Содржина

У посљедњој епизоди прве сезоне показат ќемо најбоље дизајнерске просторе које смо досад видјели. У прилогу „Инспирације и трендови“ још ќемо једном показати колико су плочице битан елемент при уреѓењу сваке купаонице, те споменути санитарије и дознати све што о томе требати знати, док ќемо у идуќем прилогу пратити радове од рушења старе па до самога краја уреѓења нове купаонице, при чему смо користили и неке нове материјале. Посљедњи „макеовер“ у првој сезони освојио је гледатељ Матео Свеќњак, који се пријавио са жељом да му помогнемо уредити дневни боравак.

времетраење: 30 мин

Слики

ИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном Микулец

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Недељом у три

    image
  • Рано јутро

    image
    Јутарњи програм Хаппy ТВ.
  • Ни црно ни бело

    image
  • Zonë e lirë

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.