сезона: 1

епизода: 8 - лифестyле емисија

Содржина

У осмој епизоди „ИнДизајна с Мирјаном Микулец“ посјетит ќемо један од најатрактивније уреѓених загребачких ресторана, Боцца мараи. Инспирацију и трендове пронаќи ќемо у мноштву тек процвјеталог биља које може оплеменити ваш дом, с посебним нагласком на вертикалне вртове који ќе сваки простор претворити у оазу зеленила. У рубрици Стварамо дом видјет ќемо који су најновији трендови керамичких плочица, како се постављају, што је битно приликом одабира и како то све комбинирати. У Макеоверу ќемо једну тмурну собу претворити у живахну и разиграну просторију, а дио постојеќег намјештаја рестаурирати и добити потпуно нове поп-арт комаде.

времетраење: 30 мин

Слики

ИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном Микулец

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Рано јутро

    image
    Јутарњи програм Хаппy ТВ.
  • Ни црно ни бело

    image
  • Zonë e lirë

    image
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.