сезона: 4

епизода: 1 - акцијска комедија

Содржина

Дању је компјутерски шмокљан, а ноќу владин оперативац!
Ваш омиљени шпијун враќа се на мале екране. „Цхуцк је америчка акцијска хумористична серија која си је прискрбила много обожаватеља, а коју у просјеку прати око пет и пол милијуна Американаца те педесетак милијуна гледатеља диљем свијета. Четврту сезону ове серије можете пратити веќ од ове суботе 8. ожујка од 21.00 само на РТЛ2!
Живот двадесетогодишњег сервисера рачунала Цхуцка Бартоwског, којег тумачи Зацхарy Леви промијени се преко ноќи када погрешком у своју главу доwнлоада супертајни владин програм и базу података за тајне агенте. Цхуцк постаје убојито оружје и генијално суперрачунало одједном, али нажалост своје моќи и знање уопќе не може контролирати. Среќом, у помоќ му долази лијепа и смртоносна плавуша, Сарах Wалкер, коју тумачи Yвонне Страховски и њезин груби опаки колега, уједно његов најбољи пријатељ с посла Јохн Цасеy, којег тумачи Адам Балдwин, па авантуре пародираних шпијуна на тајним задацима могу почети.
У четвртој сезони Цхуцк се бори против злочиначке организације са сједиштем у Москви и путује с најбољим пријатељем по свијету како би нашао своју мајку која је отета и заробљена. Са својом дјевојком Сарах стално има проблема, а и даље ради у Буy Море трговини, која је, на његово изненаѓење, претворена у ЦИА-ино тајно скровиште.
Зацхарy Леви појавио се први пута 2001. на телевизијским екранима, а данас је, захваљујуќи улози у хит серији "Цхуцк", постао познато глумачко име. Зацхарy своју популарност може захвалити првенствено "Цхуцку", но ова хит серија није била прва у којој се прославио. Запажен траг оставио је у серији "Лесс тхан перфецт", а касније је привукао позорност и ролама у цјеловечерњим филмовима; "Куќи дебеле маме 2" (2006),"Wиенерс" (2008), "Тхе Тиффанy проблем" (2008)", "Схадес оф Раy" (2008), "Стунтмен" (2009) и другима. Такоѓер је 2013. године остварио запажену улогу у филму Тхор: Свијет таме.
Каријера Зацхарyјеве партнерице у серији, Yвонне Страховски, која је проглашена једном од најсексипилнијих жена 2008. према магазину "Wизард", стреловито је кренула узлазном путањом након појављивања у "Цхуцку". Yвонне се појављује у филмовина ("Тхе Цанyон", "Лове анд мортар", "И лове yоу тоо") који су у постпродукцији и ("Схадоw фром тхе скy").
На каријеру Адама Балдwина непотребно је трошити ријечи. Сјајни карактерни глумац веќ нас скоро 3 десетљеќа забавља на телевизијским екранима и кино платнима. Довољно се присјетити успјешнијих и култних филмова попут Кубрицковог "Фулл метал јацкет или "Предатор 2, те телевизијских улога, попут оне у култној знанствено-фантастичној серији "Фирефлy или онима у "Даy Бреак, или "X-Филес.
Занимљиво је да су продуценти били на рубу отказивања серије након лоше гледаности друге сезоне, али су попустили под притиском бројних обожаватеља који су на необичан начин тражили повратак серије на мале екране - наиме, фанови су данима стајали испред дуќана главног спонзора серије, Субwаyа, навијајуќи за улазак у треќу сезону. Наравно, није требало дуго да спонзор попусти навали масе и понуди се финанцирати нову сезону. Популарност треќе сезоне навела је сценариста и продуценте на снимање још двије сезне.
Нове узбудљиве наставке најзабавније шпијунске серије на свијету Цхуцк погледајте суботом од 21 сат на РТЛ2!

Слики

Chuck 02Chuck 01Chuck 03Chuck 04Chuck 05Chuck 06Chuck 07Chuck 08Chuck 09Chuck 10Chuck 11Chuck 12

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Елементарно (2012)

    image
    Елементарy је најновија, модерна телевизијска екранизација прича Сир Артхура Цонана Доyлеа. У жељи да се потпуно одмакне од британског предлошка, серија је...
  • Менталист (2008)

    image
    Тој е истражувач со исклучителна дарба за решавање на најсложените злосторства кои ги направиле пореметените умови. Тој е менталист, кој користи софистицирани...
  • Библиотекари (2014)

    image
    Серија прати тематику истоимене филмске трилогије "Тхе Либрариан", у којој пратимо авантуре чланова древне организације чији је задатак проналазак и чување моќних...
  • Ван пис (1999)

    image
    There once lived a pirate named Gol D. Roger. He obtained wealth, fame, and power to earn the title of Pirate King. When he was captured and about to be executed,...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.