poster

Елиса од Ривомбросе

Elisa di Rivombrosa (2003)

Cапуница | Италија

сезона: 1

епизода: 2

Содржина

У тијеку су жустре припреме за Агнесин пријам у част Фабризијева повратка. Меѓу позваним племством је и Луцрезиа Ван Нецкер, жена краљевог савјетника Беаувиллеа и љубавница војводе Раниерија, коју с Фабризиом веже и бивша љубавна афера. Елиса је очарана Фабризиом, но Агнесе, а и њезина пријатељица Луциа је упозоравају нека се чува. Луциа је као и Елиса скромног подријетла, но удала се за племиќа Антониа Цеппија, што им је донијело финацијску и друштвену пропаст и сиромаштво. Елиса нијече да осјеќа ишта према Фабризиу, но она заправо скрива своје праве осјеќаје.

Слики

Елиса од РивомбросеЕлиса од РивомбросеЕлиса од РивомбросеЕлиса од РивомбросеЕлиса од РивомбросеЕлиса од Ривомбросе

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Јадници (2018)

    image
    Телевизијска адаптација класичног романа Виктора Хугоа. Серија прати животе и меѓусобне односе неколико француских ликова у двадесетогодишњем периоду раног 19....
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.