сезона: 1

епизода: 31

Содржина

Серија настоји да буде више друштвена него породична комедија. Тематски покрива веќи део онога што се дешавало од 1993. до 1996. године, али хумором, иронијом и сатиричним сенчењем покушава да за своје јунаке пронаѓе формулу за среќне људе у несреќном времену.
У времену у коме се преко ноќи губи посао, времену без новца, перспективе, у коме се за врлину добија казна, а мане помажу напредовању, у коме су обични људи осиромашени и окружени новим богаташима без стила и скрупула, у коме судбине одреѓују углавном бахати, самоуверени и непоштени људи. Сама тематика издвојила је као главне стожере породице Голубовиќ и Солдатовиќ, прва покушава да опстане, а друга да влада.
Серију су обележили многобројни ликови: Риска и Аранѓел Голубовиќ, њихов унук Неца, лажни гроф Марио Марко Делтинторето и његова Малина Војводиќ, самоуверени Шќепан Шќекиќ и његова Заза, Деспот Деспотовиќ и Маца, свемоќни и немоќни Озрен Солдатовиќ и његова Озренка.
Читава галерија необичних ликова који покушавају, и понекад успевају, да буду среќни у несреќно време прве половине деведесетих година.

Слики

Среќни ЉудиСреќни Људи

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
  • Современо Семејство (2009)

    image
    Оваа ситком серија во сатиричен стил зборува за невообичаеното сродство на проширениот клан Притчет, семејство кое го вклучува патријархот Џеј (Ед Онил), неговата...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Луд, збуњен, нормалан (2007)

    image
    Хумористична серија сценариста Феѓе Исовиќа која је веќ у првој сезони освојила хрватске гледатеље својим хумором и изврсном глумачком екипом коју предводи...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.