poster

Дар Мар

Dar Mar (2020)

Комедија, Криминал | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 2

епизода: 12

Содржина

Нино се зближава с Миленом, а истовремено покрива Габријела пред Дадом и увјерава је да је Габријел свеќеник. Дада не вјерује у то те му покушава провалити у мотор, али је Габријел улови на дјелу.
Жељко се домогао мобитела, зове Божену али умјесто ње, јави се Рафо. Анѓела га ухвати и заштити пред Дугим.
Иванка зове Габријела да им благослови куќу.
Хвалисави Илија се отвара пред новим свеќеником, говори му за полицу осигурања и нуди паре за цркву, не знајуќи да је то разлог Габријеловог останка у Дизмову.
Милу сви исмијавају након инцидента с „изгубљеним бебама“, одлучује их пратити преко бебифона.
Открива да Сека и Бранко нешто муте.
Беба организира излет за Стипу и Анкицу, жели им скренути мисли са Жељка. Далибор помаже Јани и Пери у истрази око прстена и мајке. Откривају да је Јулијана имала мистериозног мушкарца који би могао бити Јурин отац.
Божена и даље негира пољубац с Јуром, али након што чује „њихову пјесму“ и њој се врати сјеќање. Нино прати Габријела, долази до куќе гдје држе заточеног Жељка.

Слики

Дар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар Мар

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Неки бољи људи (2020)

    image
    „Неки бољи људи” породична је серија чије главне јунаке представљају чланови породице Урошевиќ и Граовац. Три генерације под једним кровом, у комшијским становима...
  • Сила опасности (2020)

    image
    Цаптаин Ман има нову екипу помоќника суперјунака - Опасне снаге. Цаптаин Ман и Сцхwоз отварају лажну школу како би тренирали клинце да обуздају и контролирају...
  • Сите го сакаат Рејмонд (1996)

    image
    Раyмонд Бароне (Раy Романо), познатији под надимком Раy, спортски је новинар који живи у Лyнброоку на Лонг Исланду, заједно са својом супругом Дебром (Патрициа...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.