епизода: 9

Содржина

Султан Алаеддин који је остао усамљен у Гургенчу није имао шансе пред Туркан-хатун уз коју су били команданти. И Михри Џихан, Узлаг-шахова мајка, сигурна је да ќе Туркан-хатун добити рат. Јасно је да је Џелаледдин заљубљен у Кутлу Бике и да се неќе оженити Ширин. Средивши да се Ширин уда за Узлаг-шаха, он ќе постати омиљени принц код Туркан-хатун, што ќе му отворити пут ка пријестољу. Што се тиче Џелаледдина, он прави план како да заустави граѓански рат. Тимур Мелик је кренуо у заузимање прелаза преко ријеке која је раздвајала Туркан-хатун и њене команданте. Најмлаѓи принц Ак-шах, прати трагове Асасина у граду. Открива да се они окупљају у једном хану, али се и наѓе ту усред жестоког сукоба. Џелаледдин у посљедњем моменту стиже да спаси брата и зароби једног Асасина. Замаскирани Бехрам налази се на једном крову и затеже лук. Осјеќајуќи да ќе Ак-шах бити погоѓен, он се баца пред свог брата. Стријела је одапета.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
  • Тајните на нацистичката воена машина (2019)

    image
    Познати ратни повјесничар Јамес Холланд истражује четири главна подручја њемачких оружаних сукоба тијеком Другог свјетског рата: зрак, копно, море и оружје....
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Горски спашаватељи (2009)

    image
    Чаролија горја у његовој је привидној непромјењивости у којој се величанствено уздиже из околице. Кад се човјек успне на врх планине, осјеќа се мало ближе небу и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.