poster

Дар Мар

Dar Mar (2020)

Комедија, Криминал | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 147

Содржина

Дино и Нино покушавају импресионирати и завести Милену. Божена схваќа да би могло доќи до невоље и упозорава Жељка. Он конфронтира браќу, али они се не дају смести. Жељко им из освете буши гуме на ауту, што разњежи Милену.
Баба Беба постаје продавачица надмадраца и хода по Дизмову тражеќи купце. Ипак, схваќа да тај посао није нимало лак и уморна долази куќи.
Миле и даље инзистира да Сека и Бранко кажу Марку да је потенцијалан отац близанаца. Када га покушају назвати у затвору, Сека, Бранко и Миле сазнају да је Марко пуштен.
Илија и Иванка среќу Марка на путу за Дизмово. Марко схваќа да је у друштву Секиних родитеља па им лаже да је Бранков братиќ како би што више чуо о Секи и бебама. Сека и Бранко, а и остали, у паници су кад им се Илија и Иванка појаве на вратима с Марком. 

Слики

Дар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар Мар

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бруклин Девет-Девет (2013)

    image
    Јаке Пералта (Андy Самберг) талентирани је детектив, због чега се никад није морао убијати од посла и слијепо се држати правила. Будуќи да је ухитио више...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
  • Сила опасности (2020)

    image
    Цаптаин Ман има нову екипу помоќника суперјунака - Опасне снаге. Цаптаин Ман и Сцхwоз отварају лажну школу како би тренирали клинце да обуздају и контролирају...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.