Петочлана породица Спасиќ живи у заједници са госпоѓом Надеждом Ненадиќ, мајком Јелице Спасиќ, тј. таштом њеног супруга Николе Спасиќа.
Јелица и Никола имају троје деце: два сина и ќерку. Проблеми се јављају дневно у овој породици, где комуникација меѓу генерацијама није на завидном нивоу.То су проблеми који углавном муче велики део наше популације, а ако се не решавају, нарастају у све веќе конфликте. Решења су најчешќе врло једноставна и ако их усвојимо, можемо живот учинити ако не много лепшим, оно сигурно подношљивијим. Свака епизода је прича за себе.

Се прикажува на каналите:

RTRS  

Беше на каналите:

RTS2  RTS SVET  RTS1  RTS3  

Следна епизода:

петок
15:24
Може и другачије, емисија о уреѓењу ентеријера ®
сабота
05:16
Може и другачије, емисија о уреѓењу ентеријера ®
5.2.23
18:46
Може и другачије, емисија о уреѓењу ентеријера
6.2.23
02:28
Може и другачије, емисија о уреѓењу ентеријера ®
ПРЕПОРАКИ
 • Superior Donuts (2017)

  image
  Артхур Прзyбyсзеwски (Јудд Хирсцх) је власник мале продавнице крофни која се налази у једном кварту у Чикагу. Одавно је у том кварту али почела је нагла промена...
 • Американска домаќинка (2016)

  image
  Кејти Ото, самоуверена жена и мајка троје деце, одгаја своју неузорну породицу у богатом граду препуном "савршених" мама и њихових "савршених" потомака.
 • Piloti (2006)

  image
 • Сајнфелд (1989)

  image
  Серија која је почела као сваки други ситком, а израсла у најкомплексније телевизијско ремек дело, крије се иза презимена једног станд уп комичара. Сеинфелд је...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.