poster

Дар Мар

Dar Mar (2020)

Комедија, Криминал | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10
(3 гласови)

сезона: 1

епизода: 88

Содржина

Миле и Мирјана приводе Даду на испитивање због краѓе изборне кутије. Среќко се уплаши за Даду те долази у станицу помоќи јој, али је само још више ували у невољу. Мирјана испитује Даду и Среќка који се не могу договорити око приче те постаје евидентно како лажу о алибију.
Љубо жели помоќи Круни да постане прави Ивица те се запосли у Бриселу, али на крају сам аплицира за посао у велепосланству. Тражи помоќ од Божене која зове Ивицу, али сазнаје да је Ивица остао без свега због шверца.
Тркуља је у паници јер се Дизмовчани покушавају ријешити мишева које је он спасио, али му Милена помаже донијети закон о заштити мишева, али не наилазе на одобравање Дизмовчана.
Тркуља Милену проглашава својом замјеницом. Јуре је љубоморан на Миленино промакнуќе, а Жељко љут, док Тркуља губи битку с просвједницима. 
Нове епизоде серије „Дар Мар“ гледајте прије емитирања на телевизији на Новој Плус.

Слики

Дар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар Мар

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бруклин Девет-Девет (2013)

    image
    Јаке Пералта (Андy Самберг) талентирани је детектив, због чега се никад није морао убијати од посла и слијепо се држати правила. Будуќи да је ухитио више...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Камионџије д.о.о. (2020)

    image
    Баја је возач аутобуса. Приликом једне вожње у Бајин аутобус, као тајна контрола, уѓе Родољуб, нови власник аутотранспортног предузеќа у чијем власништву је тај...
  • Агата Кристи: Криминални игри (2009)

    image
    Нов серијал Криминалних игара смештен у разуздани свет '50-их година. Наsорник Лоренс истражује случајеве које је осмислила краљица крими-романа Агата Кристи....
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.