Ово је серија о инспектору Бенедикту Беисслу који са супругом Елисабетх и кќерима Јоханном, Маријом и Евом живи у Берцхтесгадену. Постају је водио готово сам, а онда је добио новог колегу Јеррyја Паулсена који се из Хамбурга преселио на југ. Обојицу подупире Маx Руффер, који није само полицајац, него из хобија и свира у бенду. Измеѓу Бенедикта и Јеррyја се несугласице и ситне сваѓе не јављају само због Јеррyјеве отворености и модерних метода истраживања, него и због чињенице да је Јеррy дечко Беисслове кќери Јоханне.
Двојица инспектора морају у свакој епизоди ријешити једно убојство. Старосједилац Беиссл често познаје и жртве, њихову околину, и потенцијалне починитеље.
Серија је добила назив према планинском ланцу Wатзманну који се налази у Баварским Алпама, а самим тиме и у непосредној близини мјеста радње. Wатзманн је видљив у многим кадровима серије.

Беше на каналите:

HTV1  DasErste  

ПРЕПОРАКИ
 • Треба прозрети душу убице (2016)

  недела
  image
  Серија истражује најзлогласније светске убице, улази у њихове умове и открива мотиве њихових злодела. Стручњаци из ФБИ, Скотланд Јарда и најбољи детективи Одељења...
 • Мистериите на Мердок (2008)

  денес
  image
  Кон крајот на 1890-тите, полицискиот инспектор Вилијам Мардок зазема нов, понаучен пристап кон решавање на злосторства. Помогнат од судија, д-р Јулија Огден и...
 • Der Blaulicht Report (2015)

  денес
  image
 • Auf Streife (2013)

  денес
  image
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.