poster

Kobra

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei (2005)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Они су уистину најбржи и најжешќи - полицајци с аутопута! Најуспјешнији њемачки акцијски серијал, серија која је тијеком 15 година постала хит и етаблирала се као акцијски бренд, „Аларм за Цобру 11" и даље одушевљава гледатеље. Иновативне идеје, узбудљиве приче те мноштво аутомобилских и ватрених вратоломија гарантирају телевизијску забаву, а скорим емитирањем 200. епизоде ова акцијска серија ќе прославити импресивну обљетницу.
"Аларм за Цобру 11" продуцира се на 16-милиметарском филму у покрајини Сјеверна Рајна-Вестфалија у реализацији "Ацтион Цонцепт Филм - унд Стунтпродуктион". Тим продуцента Херманна Јоха, специјалисти за призоре с каскадерима веома помно припремају све акцијске сцене јер оне морају бити снимљене из првог покушаја. На сету је запослено 80 људи, а чак 16 камера снима кадрове из свих могуќих перспектива. Кориштењем црасхбоxова отпорних на ударце и ватру штите се осјетљиве камере, а гледатељи стјечу дојам да се налазе у непосредној близини спектакуларних акцијских вратоломија.
Од почетка серије у ожујку 1996. године, тијеком више од 200 епизода уништено је преко 3.400 аутомобила и ухиќено 850 „криминалаца". Највреднији „гост на котачима" је био аутомобил "Фулда Еxелеро", спортска варијанта која се темељи на аутомобилском типу "Маyбацх 57" те кошта девет милијуна еура. Но и други луксузни аутомобили, као што су Ламборгхини Галлардо, Масерати ГТ, Порсцхе Царрера или Ауди Р8 редовито се користе у „Цобри 11". Без обзира јесу ли то qуадови, мотори, јет-ски или чамци, камиони или хеликоптери, налазе ли се они на води, земљи или зраку - не постоје мјеста, на којима „Цобра 11" не слиједи шверцере аутомобила, убојице или уцјењиваче.
Акробација у којој Цхрис Риттер наглавце виси из хеликоптера како би Семира спасио из чамца (нити један глумац притом није замијењен каскадером) 2007. године је у Холлywооду добила награду „Таурус Wорлд Стунт Аwард", а твртка Ацтион Цонцепт је 2009. за акцијску сцену из пилот-филма за 13. сезону („На властиту руку") примила меѓународног Стунт-Осцара. Семир Геркан у тој сцени с аутопута спектакуларно је оборио хеликоптер.

Слики

KobraKobraKobraKobraKobraKobraKobraKobra

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Хаваи 5-0 (2010)

    image
    Елитна полицијска јединица окупљена је да се бори са злочинима у 50. држави Америке.
  • Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес (2009)

    image
    Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес је драма о опасном свету јединице НЦИС, у коме се непрестано одвија хватање опасних и лукавих криминалаца, који су претња по...
  • Откуп (2017)

    image
    Серија прати преговарача Ерика Бомонта (Луке Робертс). Нико не разуме криминалце боље од њега. Употребиќе своје знање о људском понашању како би решио...
  • Комесарот Рекс (1994)

    image
    Ова криминалистичка серија је због своје изнимне популарности те популарности главног протагониста, пса Реxа, доживјела више од десет сезона. Од 2007.године...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.