сезона: 1

епизода: 3

Содржина

Баја и Жиќа су набавили камион који је сада у њиховом власништву. Чекају на своје прве муштерије.
Добију ангажман да пензионеру преселе намештај. Баја и Жиќа превезу и истоваре намештај. Носе намештај уз велике и стрме степенице, али се испостави да пензионер нема новца да им плати селидбу. Други посао који су добили везан је за превоз кошница. Убрзо сазнају да у тим кошницама заправо нису пчеле. А у још веќу невољу Баја и Жиќа упадну када схвате да им је неко украо камион.

Слики

Камионџије д.о.о.Камионџије д.о.о.Камионџије д.о.о.Камионџије д.о.о.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • The Great Indoors (2016)

    image
    An adventure reporter must adapt to the times when he becomes the boss to a group of millennials in the digital department of the magazine.
  • Наша мала редакција (2002)

    image
    Како изгледа радни дан у једној новинској редакцији? Згоде и незгоде запослених у новинској редакцији "Панорама".
  • Две девојке без лове (2011)

    image
    Саркастична паметница Макс живи у Њујорку и ради два посла како би преживела: као келнерица у скромном ретро-ресторану и бејбиситерка за богату и...
  • Усред ничега (2009)

    image
    Заборавите на спортисте, филмске звезде и политичаре. Прави хероји су родитељи – али Френки је суперхерој. Брижна супруга и мајка, она је представник средње класе...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.