сезона: 1

епизода: 2

Содржина

Баја и Жиќа су учврстили своје кумство и по узору на јунаке ТВ серије "Камионџије“, Пају и Јарета, намеравају да купе камион и постану самостални аутопревозници.
Баја није сигуран да би требало да се упусте у ту авантуру, јер немају довољно новца за камион. Власник предузеќа, Родољуб, са којим је Баја имао конфликт, зове га да доѓе на пословни разговор. Са Бајом на тај разговор доѓе и Жиќа. Родољуб им понуди лоше услове рада. Они то одбију и после низа успутних послова схвате да је боље да пробају да некако доѓу до камиона чији би власници били њих двојица.

Слики

Камионџије д.о.о.Камионџије д.о.о.Камионџије д.о.о.Камионџије д.о.о.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Сите го сакаат Рејмонд (1996)

    image
    Раyмонд Бароне (Раy Романо), познатији под надимком Раy, спортски је новинар који живи у Лyнброоку на Лонг Исланду, заједно са својом супругом Дебром (Патрициа...
  • Добро јутро, комшија (2019)

    image
    Питка и искричава комедија, препуна крајишког хумора на тему меѓукомшијских односа.
  • Благо нама (2020)

    image
    Хумористична серија "Благо нама" доноси причу о сукобљеним карактерима и односима пуним шаљивог неразумијевања меѓу члановима исте обитељи која, дјеломично...
  • Бајилионари (2018)

    image
    Max Graham and his group of friends run a start-up out of his parent's garage.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.