Кубанско-америчка обитељ Дуqуе води изнимно успјешан посао производње рума и шеќера у јужној Флориди, но борба с конкуренцијом је оштра, а ситуацију комплицирају и унутарња надметања. Када глава обитељи, Панцхо, добије уносну, али упитну понуду од својих љутих супарника, обитељи Самуелс, да купи тисуќе јутара поља шеќерне трске, суочен је с тешким избором: продати посао са шеќером и усредоточити се искључиво на рум, што заговара његов импулзивни син Франк, или сачувати обитељско насљеѓе које је градио од темеља и удружити се са својим посвојеним сином Алеxом, који не вјерује обитељи Самуелс и још увијек види вриједност у шеќеру?

Алеxов и Франков приступ послу различит је као и њихов приступ животу: док је Франк непоуздан у послу и непрестано заокупљен трчањем за сукњама, Алеx неизмјерно воли своју лијепу жену Исабел, која је такоѓер Панцхова кќи. Исабел се удала са само 17 година и не гаји никакав интерес за судјеловање у обитељскоме послу: радије се посвеќује дјеци, Јаимеу, Катие и Артиеју, који се не желе бавити обитељским послом. Јаиме веома воли оца, али истодобно чезне за успјехом изван обитељи те се, када га приме на угледан колеџ, мора суочити с одлуком: угодити Алеxу или остати уз вољену дјевојку Ребеццу и изабрати нов живот. Катие је бунтовна тинејџерица која и изгледом и понашањем одаје дојам да је старија него што јест. Хенрy, Панцхов најмлаѓи син, радије се држи по страни док се његова старија браќа боре за утјецај над очевим интересима. Док се њезини синови боре с властитим особним тешкоќама и тајнама, Панцхова жена Амалиа умирује уобичајене конфликте који се појављују у многобројној обитељи и премошќује јаз измеѓу трију нараштаја приреѓујуќи велике обитељске вечере испуњене глазбом. Хоќе ли у обитељи Дуqуе обитељска оданост остати на првоме мјесту или ќе њихове тајне и конфликти око љубави, пожуде и контроле над обитељским благом узроковати њихов крах?

Беше на каналите:

FTV  HTV1  

Препораки
  • Аси (2007)

    image
    Снажна прича о љубави чије остварење пријече утези прошлости. Заслужује епитет једне од најбољих турских серија. У причи о новој аристокрацији, љубави према земљи...
  • Призори из брачног живота (2002)

    image
    Драмска серија редитеља Данила Вукотиќа у којој главе улоге играју Милица Милша, Марко Живиќ, Милан Чучиловиќ...
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • Блеја

    image
    Блеја је кратка играна структура у трајању од десетак минута, у којој пратимо свакодневна дешавања у улазу једне стамбене зграде у Београду. Осамнаестогодишњаци...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.