poster

Глупо мушко

Stupid, Stupid Man (2006)

Комедија | Австралија
Режисер: William Usic

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.1/10
Оценка на корисникот: 1/10

Радња нове хумористичне серије смјештена је у редакцију магазина за мушкарце ЦОQ. Царл Ван Дyке (Wаyне Хопе) је уредник који своје коријене и инспирацију вуче из озбиљног новинарства. Док Царл покушава створити барем привид професионалности у сензационалистички мјесечник којег уреѓује, његови колеге су све само не суздржани у свом недоличном понашању, у уреду и изван њега.

Од Ницка (Маттхеw Неwтон) који је паметан и шармантан до прилично повученог и срамежљивог Росса (Цхрис Леанеy) те моќне издавачице Анне (Леах Ванденберг), која се не боји увриједити све конзервативне читатеље свијета – чланови су дрског тима који има комичан приступ у коментирању друштва те увијек изнова оставља публику с питањем 'што је сљедеќе?'.

Не постоји тема која се неќе, не смије или не може обрадити у магазину ЦОQ, а у овом комичном уреду у којем не постоје забране, то може бити и опасно.
Редакција ЦОQ магазина смјештена је точно измеѓу тинејџерског магазина и часописа за плетење, као дио велике издавачке компаније. Они пишу о брзим аутима, спортским успјесима и лијепим женама. Сам уред магазина пак, баш као што су и његове приче, окупља еклектичну екипу ликова и сваки од њих доприноси спектаклу свакодневице. Сваки члан тима поносан је на свој магазин, па чак и оним најциничнијима стало је да он опстане у великој џунгли мушких магазина.

Царл Ван Дyке (45) је уредник који вјерује у начело правог новинарства и по њему живи. Одувијек је желио отиќи у Неw Yорк или Лондон и изградити каријеру у 'озбиљном' новинарству. Деведесетих је радио као новинар за Аделаиде Адвертисер који је ексклузивно објавио скандал везан за Државну банку. Сада је веќ годину дана уредник. Тај посао био му је потребан. У увјерењу је да око себе има снажан тим, екипу која му вјерује и која га воли. Нажалост то и није баш тако.

Анне (39) је Ван Дyкеова шефица. Модерна и успјешна, Анне нема исте циљеве као њен уредник. Она сматра да је паметнија и боља од својих колега. Анне је атрактивна и прагматична шефица која одлично разумије мушкарце.

Ницк (30) је паметан, лијен и шармантан. Он је хедонист који нема задане циљеве у својем пословном животу. Увјерен је да на крају све испадне добро. Он је један од оних ликова који се помоќу својег шарма увијек избави из невоље.

Даве (40) је колумнист који дијели савјете. Даве је човјек пун сумњи у самог себе. Зна да је његов брак при крају, а свјестан је и чињенице како ништа не може направити по питању тога. Одличан је писац који се не прави важан. Има скромна очекивања те никад не очекује велике похвале за свој рад.

Росс (24) живи са својом мајком великом кршќанком. Нов је у овој индустрији. Росс једног дана жели постати озбиљан новинар који пише о важним темама.

Тина (23) је привлачна, секси и паметна. Иако је млада, оно што јој помаже у послу је њезина зрелост. Веќина мушкараца који сретну Тину одмах желе спавати с њом, но она није таква дјевојка.

Препораки
  • Државни посао (2012)

    image
    Окосница емисије су сатирични разговори измеѓу тројице актера, коментари који подсеќају на "Станд Уп" форму. У питању су кратки, духовити коментари и опаске на...
  • Јунаци нашег доба (2019)

    image
    Главни јунак серије је Велимир Чичановиќ, звани Чичко, некада љубимац девојака, оженио се на 4. години факултета, па студирао још 5 година, изгубио самопоуздање,...
  • Неки бољи људи (2020)

    image
    „Неки бољи људи” породична је серија чије главне јунаке представљају чланови породице Урошевиќ и Граовац. Три генерације под једним кровом, у комшијским становима...
  • Сила опасности (2020)

    image
    Цаптаин Ман има нову екипу помоќника суперјунака - Опасне снаге. Цаптаин Ман и Сцхwоз отварају лажну школу како би тренирали клинце да обуздају и контролирају...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.