poster

Шта има рокери

Wassup Rockers (2005)

Режисер: Larry Clark

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.8/10

Содржина

Филм о групи америчких латино тинејџера из Центра Јужног Лос Анѓелеса који се не слажу са хип-хоп културом у њиховом крају. Уместо тога они креирају свој имиџ возеќи скејтборд, носеќи тјесне панталоне и слушајуќи панк-рок музику.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • KOZJE USI (2017)

    image
    Необична но вешта старица е приморана да се соочи со нејасната иднина откако нејзината држава, фамилија и целиот систем на вредности се уништени. Таа се обидува...
  • Исповијест невидљиве дјевојке (2021)

    image
    When the clever but socially-awkward Tetê joins a new school, she'll do anything to fit in. But the queen bee among her classmates has other ideas.
  • Имамe Папа (2011)

    image
    Кога ќе умре папата, свикана е конклавата на кардинали за да избере наследник. Додека Црквата се подготвува да го објави новиот понтиф на светот, новоизбраниот...
  • Nebahat The Driver (1970)

    image
    Having to bring money to her home after her father's death, Nebahat starts working as a driver, a completely male-dominated job.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.