рејтинг: 6.0/10

Содржина

Драма. Мицхаел (А. Гарциа) и Елисе (А. Адамс) у сретној су љубавној вези од студентских дана. Четири године касније млади је пар пред вјенчањем на које је позвао своје најбоље пријатеље који су у меѓувремену прошли кроз различите животне ситуације. Мицхаелов кум Рицх (А. Станфорд) и сам планира брак са Самантхом (М. Сагемиллер). Њихов заједнички пријатељ Qуентин (Ц. Ханкс) ради као ловац на таленте, док Поцкетс (Ј. Абрахамс) никако не успијева стати на властите ноге. С друге стране, Елисеина најбоља пријатељица и цимерица с факултета Јеннифер (Л. Герман) долази на свадбу с потпуно другом намјером - обновити своју романтичну везу с Елисе. Напокон, меѓу узваницима су и глумац Симон (Ј. Ван Дер Беек) те редатељ Франклин (Р. Аварy), док Мицхаела неугодно изненади долазак његовога оца Јонатхана (X. Беркелеy) с којим не жели имати никакве везе...
Утјецај покојнога америчког синеаста Роберта Алтмана итекако се осјеќа у овој мозаичној причи о људима који се након факултетских дана поновно наѓу заједно на вјенчању својих пријатеља Мицхаела и Елисе. Филм је првијенац Маттхеwа Цолеа Wеисса, а водеќа је одлика филма допадљива карактеризација низа протагониста у интерпретацији популарних младих глумаца и глумица. На њиховом су челу аустралски глумац и плесач А. Гарциа (Дјевојке из Цоyоте бара, Боотман) те његова, такоѓер свестрана америчка колегица А. Адамс (Сумња, Зачарана) која веќ има двије номинације за Осцара. Плејаду популарних с великог и малог екрана употпуњују и М. Сувари (Америчка пита и Вртлог живота), Ј. Ван Дер Беек (серија Даwсон'с Цреек), редатељ и сценарист Р. Аверy, добитник Осцара за сценариј "Пакленог шунда", А. Станфорд (Пуноглавац, серија Травелер), Ј. Абрахамс (Мрак филм, Дозвола за брак) те X. Беркелеy (96 сати, серија 24).

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.