poster

#ЗаНеа

#jesuislà (2019)

Комедија, Pоманса, Документарец | Франција, Белгија
Режисер: Eric Lartigau
CineStar TV2 | денес | 10:55

рејтинг: 6.0/10
Оценка на корисникот: 7/10
(2 гласови)

Содржина

Комедија што ќе нè потсети колку е важно да одвоиме време за себе, да бидеме отворени за другите и да ја цениме убавината што нè опкружува.
Стефан е еминентен готвач во Франција, кој живее мирен живот без значителни проблеми. Го преземал ресторанот на неговиот татко, има двајца возрасни синови и поранешна сопруга. Животот целосно му се менува кога ќе се вљуби во Су, мистериозна дама од Кореја што ја запознава преку Инстаграм. Импулсивно, Стефан одлучува да ја посети во Сеул… а таму ќе открие нов свет и можеби повторно ќе се открие себеси.

Слики

#ЗаНеа#ЗаНеа#ЗаНеа#ЗаНеа#ЗаНеа#ЗаНеа

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • The Rich, the Pauper and the Butler (2014)

    image
    A wealthy broker, his butler, and a poor abusive seller, following an economic meltdown, all see their social positions change. When the rich becomes poor, the...
  • Одмор на море (2011)

    image
    Конечно, викенд е и сите одат на море. Двајца пензнионери патуваат до куќата на море, и по пат сретнуваат двајца панкери кои живеат во куќа која тоне во песокот....
  • Доктор лудости (2003)

    image
    Црна комедија Фадила Хаџиќа 'Доктор лудости' заснива се на уверењу главног лика, психијатра, да је "свако данас луд док му се не докаже да је нормалан".
  • Барб и Стар на пат за Виста дел Мар (2021)

    image
    Најдобрите другарки Барб и Стар, за прв пат во својот живот решаваат да го напуштат својот мал град и да тргнат на авантурата на нивниот живот во Виста дел Мар.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.