рејтинг: 7.2/10
Оценка на корисникот: 7.8/10
(30 гласови)

Содржина

Филм говори о браќи Полу и Норману, синовима презвитеријанског свештеника, у Монтани 1920-их година. Норман је одговорни син; раскалашни Пол је бунтовник. Маклинове уједињује заједничка љубав према мушичарењу.
Оскаровац Роберт Редфорд на диван начин приказује величанственост дивљине Монтане и снагу америчке породице у овој чувеној адаптацији мемоара Нормана Маклина. Крејг Шефер глуми младог Нормана, док Бред Пит тумачи улогу његовог брата Пола, неодољивог и неустрашивог момка који жели да изазове свет. Јутра проводе у школи и на верским предавањима, а поподнева су посвеќена мушичарењу у реци Блекфут. Док одрастају, обојица дечака се буне против свог строгог оца свештеника. Док Норман каналише своје бунтовништво кроз писање и постаје дисциплинован, разборит професор, Пол постаје бунтовни новинар и тоне у свет коцкања и опијања.

Слики

Река успоменаРека успоменаРека успоменаРека успоменаРека успоменаРека успоменаРека успоменаРека успомена

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • The Old Shell (1980)

    image
  • Здраво, сестро, збогум, животе (2006)

    image
    Кад јој отац и маќеха погину у несреќи, студенткиња постаје старатељка седмогодишњој полусестри.
  • Our Quarantine (2015)

    image
    На наговор професорице млади студент зарони у животе петнаесторице Мароканаца који су силом прилика присиљени живјети на теретном броду у луци у Цалигарији. Тај...
  • Misioni përtej detit (1988)

    image
    Four partisans land on a Greek island across the sea, having convicted someone of serious crimes. The film focuses on the difficulties facing these partisans on...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.