Содржина

2016. године је обележено 500 година од смрти Хијеронима Боша. То је скоро једина информација о аутору Врта уживања којој можемо прецизно одредити датум. Бош, врт уживања је филм о његовој најважнијој слици и једној од свакако најважнијих слика на свету.
Филм тече као разговор измеѓу писаца, историчара, историчара уметности, музичара и уметника који нуди гледаоцима кључеве за разумевање Врта уживања, уметника и његовог времена.

Слики

Бош: Врт уживања

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Пуме на крају света: Раѓање (2020)

    image
    Ово је прича о Солитарији, мајци пуми са четири младунчета. Прича је смештена у Национални парк Торес дел Пајн.
  • Африкански ноќни ловци (2019)

    image
    Ги откриваме убиствените стратегии на лавовите, леопардите и хиените за ноќен лов. Користиме чувствителни објективи и термални камери за да покажеме зошто тие се...
  • Сафари во Африка (2013)

    image
    Погледнете ги лавовите на брегот на Намибија во лов на фоки, бањајте се со слоновите во Окаванго Делта, запознајте ги петнаесетте милиони лилјаци во Кансаки, за...
  • By Sidney Lumet (2015)

    image
    In a never-before-seen interview filmed in 2008, three years before his death, Sidney Lumet discusses his life and career.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.