Содржина

Сâм и препуштен животу, Ден потписује уговор са мистериозном организацијом, пристајуќи да обилази земљу са загонетном Џејн и да ноќу поставља мале линолеумске плоче по градовима широм САД, од којих свака садржи исту шифровану поруку. Ден се осеќа као део лоше слагалице и сумња да плоче представљају нешто веќе и да њихови послодавци знају кључне тајне, док Џејн њихов посао сматра обичном лудоријом. Иако је Ден попут отворене књиге, Џејн одбија да открије било шта о свом животу или послодавцима, који комуницирају само с њом. Док путују, зближавају се иако су у сталном конфликту. Денова искреност смекшава Џејнину циничну спољашњост. Њихов затегнути однос се развија и продубљује, мењајуќи њихова уверења о томе шта раде, све док не буду приморани да бирају измеѓу посла и могуќе заједничке будуќности.

Слики

Она и западОна и западОна и западОна и западОна и западОна и западОна и западОна и западОна и западОна и запад

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Apasionata (1983)

    image
  • Саем на суетата (2004)

    image
    Прва половина деветнаестог века. Кќер енглеског уметника на рубу егзистенције и француске певачице, Беки, веома рано остаје сироче. Чак и као дете, она жуди за...
  • Раскршќе (1994)

    image
    Винсент Истман мора да се одлучи за једну од две жене у свом животу. Прва је његова жена, Сали, с којом је у браку 16 година, а друга је његова љубавница Оливија
  • Душо, унутра је хладно (2021)

    image
    Туристичка агентица Ханнах умјесто у тропске крајеве одлази у Ледени хотел у Канади и убрзо схваќа да је донијела праву одлуку.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.