poster

Младе Афродите

Mikres Afrodites (1963)

Драма, Pоманса | Грција
Режисер: Nikos Koundouros

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.8/10

Содржина

Радња се догаѓа око године 200. пне. у једном старогрчком рибарском насељу где су сви мушкарци отишли у риболов, а у чију близину је дошла група пастира из планине како би пронашла воду. Протагонисти, које тумаче Вангелис Иоаннидис и Клеопатра Рота су млади пастир Скyмнос и 12-годишња дјевојчица Хлоја, који током боравка почињу осеќати привлачност једно према другом, али га не знају показати ни објаснити.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Форест Гамп (1994)

    image
    Историјата на САД од 1950-ите до 1970-ите ја гледаме од перспектива на човек од Алабама со коефициент на интелигенција 75 којшто повторно се здружува со...
  • Љубав у ТВ продаји (2020)

    image
    Двоје водитеља присиљено је сураѓивати у покушају да добију промакнуќе. Но откривају да кемија измеѓу њих постоји и кад нису пред камерама.
  • Лолита (1997)

    image
    Професор по англиски се вљубува во малолетничка и мора да се соочи со последиците од своите постапки.
  • Елегија (2008)

    image
    Дејвид Кепеш (сер Бен Кингсли) је мета авантуристички настројених студенткиња, али ниједну од њих не пушта сувише близу. Када лепа Консуела Кастиљо (Пенелопе...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.