рејтинг: 6.8/10
Оценка на корисникот: 8/10
(5 гласови)

Содржина

Ово је прича о човеку који је заварао читаву државу. Прича о преварама и уљезима, базирана на истинитим догаѓајима и на једном од најинтригантнијих ликова последњих деценија: шпијуну Франсиску Паези.
У овом филму, базираном на истинитим догаѓајима, Франсиско Паеса, бивши шпански тајни агент, одговоран за најважнију операцију против ЕТА-е у историји, упетљан је у аферу изнуѓивања усред кризе са ГАЛ-ом (илегална тајна организација основана и финансирана од стране највиших шпанских званичника која се борила против ЕТА-е) и мора да напусти земљу. Када се након неколико година буде вратио, увиѓа како је уништен и пролази кроз најтеже тренутке. Тада му у посету стиже Луис Ролдан, бивши генерални директор цивилне гарде, са својом супругом, Ниевес Фернандез Пуерто, који му нуде милион долара ако им помогне да извуку милијарду и по пезета из јавног фонда. Паеса у томе види шансу да поправи своју финансијску ситуацију, освети се шпанској влади што га је "издала" и спроведе бриљантну операцију у сарадњи са својим нераздвојним пријатељем, Хесусом Камоесом.

Слики

Човек са хиљаду лицаЧовек са хиљаду лица

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Тајна арке (2011)

    image
    Стручњак за Ноину арку пошаље свог неќака да истражи убојство колеге. Али убојице га дочекају у засједи те он једва побјегне с фотографијом Мадоне и древним...
  • Последниот напад (2003)

    image
    Во 1885 г., во Ново Мексико, жена-врач склопува необичен сојуз со својот татко кога ќерка ѝ ја киднапира Апаче вештер.
  • Невозможна Мисија: Последици (2018)

    image
    Откако опасната задача за враќање на украдениот плутониум тргнува наопаку, Итан Хант (Том Круз) и неговиот тим мораат да се здружат со атентаторот на ЦИА, Аугуст...
  • Мавританецот (2021)

    image
    Мохамеду Оулд Слахи се брои за својата слобода откако е затворен без обвинение со години, од страна на американската влада.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.