рејтинг: 4.7/10

Содржина

Очекивале су да ќе након много година спасити своје пријатељство, али нису ни слутиле да ќе истовремено морати спашавати и своје животе.

Три пријатељице из дјетињства након много се година поновно уједине на викендици родитеља једне од њих, гдје покушавају надокнадити изгубљено вријеме, занемарити различите интересе и ускладити своје животне путове. Ситуација се развија по жељама и плану, све док се у њихово друштво не увуче човјек с тајном из прошлости, који је изнимно шармантан и слаткорјечив те се пријатељице редом заљубљују у њега. Меѓутим, чини се како је то једна од највеќих грешака коју су могле починити.Више од петнаест година након што је снимљен, трилер "Без тајни" редатеља и ко-сценариста Дезсöа Магyара понеком гледатељу и може изгледати анакроно и неатрактивно, али његова су снага темељни филмски елементи добро конструиране приче те одличних глумачких рола. Меѓу њима ваља издвојити Амy Лоцане и Адама Цолемана Хоwарда. Управо је њихова меѓуигра додатно нагласила атмосферу непредвидљивог и застрашујуќег.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Boyfriend Killer (2017)

    image
    After the death of her son in a car crash, a grieving woman starts to suspect that his vindictive girlfriend set it up to look like an accident.
  • Заједно (2011)

    image
    Једне ноќи када цењени београдски архитекта Урош, несмотреношќу своје жене Марије, открије доказ прељубе, брак коначно пуца. Она одлучује да оде с љубавником и да...
  • Часови (2013)

    image
    Татко се бори за неговата ќерка да го преживее ударот на ураганот Катрина.
  • Зависна (2014)

    image
    Зое је веома успешна пословна жена, која неизглед има све – мужа из снова кога воли, двоје прелепе деце и веома перспективну каријеру. Али, Зое има и страст којој...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.