рејтинг: 6.8/10
Оценка на корисникот: 9/10

Содржина

Драма о жени која је доживјела живчани слом и не може се опоравити од депресије, због чега пати цијела обитељ, но олакшање за све бит ќе долазак младе дјевојке.
Цхасе Пхилипс (Х. Миррен) одрасла је на отоку Мартха'с Винеyард. Има мужа (Б. Бридгес) и двојицу синова. Управо је дошла с лијечења због живчаног слома. Њезин старији син Мали Рицхард не жели с њом ни разговарати, сматра је лудом, а млаѓи Јасон јој је привржен. Муж је воли, али је немоќан. Ангажира дјевојку за помоќ око дјеце, Елизабетх (К. Седгwицк). Испрва Цхасе дословно мучи Елизабетх, а дјевојка све стрпљиво подноси. Наиме, њезина мајка боловала је од депресије и убила се кад је Елизабетх била мала, а њезина сестра Катхерине живи у болници за психичке болеснике. Та сличност измеѓу двију жена ствара блискост, у једном тренутку Цхасе чак повјерује и да воли Елизабетх као жену, али схвати на крају да се уз Елизабетх осјетила живом како никад прије није. Кад Елизабетх оде с отока, живот Пхилипсових враќа се у нормалу.
Хелен Миррен добила је Златни глобус за ову улогу, а Беау Бридгес је био номиниран, једнако као и филм за најбољи ТВ филм.

Слики

Живот с ЦхасеЖивот с Цхасе

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Koncert në vitin 1936 (1978)

    image
    Tells the story of tow artistes, they visite in the city of Lushnja and the way that the citizens of Lushnja treatet them.
  • Загребачке приче (2009)

    image
    Омнибус девет краткометражних филмова чија су тема свакодневица становника главног града Хрватске различитих нараштаја, друштвеног положаја, интереса и...
  • Колиба на стравот (2002)

    image
    Петмина дипломци од колеџ изнајмуваат колиба во шума. Таму почнува да ги напаѓа страшен вирус што јаде месо, а тоа го привлекува несаканото внимание од...
  • Полноќен каубој (1969)

    image
    Сиров и наиван младиќ путује у Њујорк и постаје жиголо, али се у тој роли не сналази баш најбоље. Упознаје ситног Ратсоа, са којим преживљава бројне недаќе...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.