poster

Big Mamma

Il mammasantissima (1979)

Драма, Криминал | Италија, Франција
Режисер: Alfonso Brescia

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.0/10

Содржина

Don Vincenzo is a well respected boss from Naples, but he protects people from other criminals, like gypsies, loan sharks and Don Bufalo...but as they say in Naples, a Mammasantissima either ends in jail or inside a grave.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Језеро дивљих гусака (2019)

    image
    Гангстер почини погрешку због које су сва оружја с обију страна закона уперена у њега. У бијегу наиѓе на загонетну жену која би га могла извуќи из невоље или...
  • Грабната среде бел ден (2009)

    image
    Вистинска и инспиративна приказна за киднапирана тинејџерка која преживува манипулирајќи со нејзиниот грабнувач и успева да се ослободи по шестдневниот пекол.
  • Нежност (2009)

    image
    Во овој возбудлив трилер од независна продукција, Расел Кроу е во улога на полупензиониран полицаец кој следни насилен тинејџер штотуку излезен од затвор.
  • Докови Њујорка (1949)

    image
    Јул Бринер плени са платна у његовој првој главној улози у којој тумачи лик гангстера џентлмена Пола Викола. Викола води јахт клуб као параван за операцију шверца...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.