рејтинг: 7.3/10
Оценка на корисникот: 8.8/10
(42 гласови)

Содржина

Капетан Френк Ремзи је командант нуклеарне поднорнице Ју-Ес-Ес Алабама. Ремзи је цењени ветеран пред пензијом и познат је по свом ставу да је његов задатак "да очува демократију, а не да је спроводи у дело".
Он добија новог заменика, Рона Хантера, млаѓег, школованог на Харверду, који верује да је задатак војске да спречи рат а не да учествује у њему. Док су на пучини до подморнице стиже вест да су руске трупе заузеле магацине оружја, па војници Алабаме морају да реагују.
Они добијају нареѓења за напад, али док примају најновија нареѓења, откаже им радио станица. Док Ремзи сматра да би требало да испуне првобитно нареѓење и отворе ватру, Хантер сматра да би требало да сачекају док не добију потпуно нареѓење о њиховој мисији. Њихов сукоб долази до тачке у којој Хантер прети побуном уколико иједан пројектил буде испаљен.

Слики

Крвава плимаКрвава плимаКрвава плимаКрвава плимаКрвава плимаКрвава плимаКрвава плимаКрвава плимаКрвава плимаКрвава плимаКрвава плимаКрвава плима

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.