poster

The Message

Feng sheng (2009)

Режисер: Kuo-Fu Chen, Qunshu Gao

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.3/10

Содржина

In Nanking in 1942, following a series of assassination attempts on officials of the Japanese-controlled puppet government, the Japanese spy chief gathers a group of suspects in a mansion house for questioning. A tense game of ‘cat and mouse’ ensues as the Chinese espionage agent attempts to send out a crucial message while protecting his/her own identity.
Nominated for Best Asian Film at the 2010 Hong Kong Film Awards.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Нема земја за старци (2007)

    image
    Настапуваат насилство и хаос кога ловџија наидува на зделка со дрога што тргнала наопаку и на два милиони долари во готовина.
  • Ти си на потег (2017)

    image
    Успешен њујоршки бизнисмен е на видео повик со сопругата и детето кои се во посета на нејзиното семејство во Мексико, кога одненадеж станува сведок на брутален...
  • Панична соба (2002)

    image
    Трилер со Џоди Фостер во улогата на мајка заробена во мала соба во својот њујоршки дом со малата ќерка додека тројца натрапници брутално го напаѓаат нивниот дом.
  • Грабната среде бел ден (2009)

    image
    Вистинска и инспиративна приказна за киднапирана тинејџерка која преживува манипулирајќи со нејзиниот грабнувач и успева да се ослободи по шестдневниот пекол.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.