Содржина

Живот једног железничара, иако уобличен у стандардне форме - посао и породица - изненада почиње да се мења, отпочиње распад. Напуста дом и у другом граду, окружен пријатељима склоним весељу, упознаје нову жену. Наде да ќе нови живот да протиче без брига одлазе у неповрат.

И тако актер ове обичне животне приче, забринут и узнемирен, покусава, у складу са утврѓеним моралним нормама, да спасе устаљени ред ствари: да сачува породицу и синове изведе на "прави пут". Али, преступ који је починио, глад за променом, доводе га у безизлазну ситуацију. Излуѓен безнаѓем, кроз убиство, опредељује се за патњу као једини вид чистоте људског трајања.

Слики

Задах тела

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Нотр Дам во пламен (2022)

    image
    Саборна црква је до тада била најпосеќенији историјски споменик у Европи, а изузетна храброст ватрогасаца, полицајаца и градских званичника спасила је вредна...
  • Mëngjese të reja (1980)

    image
  • Мојот живот без мене (2016)

    image
    Наизглед животот на Хауард Вејкфилд е совршен - има прекрасна жена, две ќерки, престижна работа како адвокат на Менхетен и куќа во предградието. Но еден ден сето...
  • Fejesa e Blertës (1984)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.