poster

A Cry in the Night

Mary Higgins Clark's A Cry in the Night (1992)

Трилер, Драма | Канада, Франција
Режисер: Robin Spry

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 4.9/10

Содржина

Јеннy МацПартланд је разведена самохрана мајка која живи у Неw Yорку. Има двије кќерке Бетх И Тину. Једне ноќи када је радиал И галерији Јеннy сусреќе богатог И успјешног умјетника Ерицха Круегера И јако се заљуби одмах на први поглед. Све непушта, удаје се за Ерицха мјесец дана након што су се упознали. Он посваја њено двоје дјеце чији је отац Кевин МацПартланд И преселе се у његову прелијепу вилу у Миннесоти. Затим се почну дешавати чудне ствари. Ерицхова неуравнотежена личност све више долази до изражаја. Он се повлачи у колибу у шуми гдје остаје данима И не допушта никоме да се приближи док је он тамо. Има чудну опсесију везану уз његову покојну мајку , Царолине, која је врло слична Јеннy. Од супруге чак захтјева да носи стару спаваќицу његове мајке. Захтјева да куќа буде беспријекорно чиста те све више супругу изолира од стране вањског свијета.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Часови (2013)

    image
    Татко се бори за неговата ќерка да го преживее ударот на ураганот Катрина.
  • Boyfriend Killer (2017)

    image
    After the death of her son in a car crash, a grieving woman starts to suspect that his vindictive girlfriend set it up to look like an accident.
  • Заједно (2011)

    image
    Једне ноќи када цењени београдски архитекта Урош, несмотреношќу своје жене Марије, открије доказ прељубе, брак коначно пуца. Она одлучује да оде с љубавником и да...
  • Зависна (2014)

    image
    Зое је веома успешна пословна жена, која неизглед има све – мужа из снова кога воли, двоје прелепе деце и веома перспективну каријеру. Али, Зое има и страст којој...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.