рејтинг: 4.3/10
Оценка на корисникот: 9.2/10
(16 гласови)

Содржина

Сангома, који се у западној култури обично сматра чаробњаком, убија децу широм Европе и Америке. Унајмио га је богати бизнисмен да тој деци узме виталне органе и претвори их у тоник који бизнисмену даје додатну виталност уму и телу. Мути је древна медицинска пракса, али, као и свака пракса, има и светлу и тамну страну. Ово је тамнија страна "Мути". Кол Хаузер је полицајац у малом америчком граду. Када у његовој заједници почну да се дешавају убиства деце, он је збуњен опсценом природом злочина. Деци су уклоњени витални органи, а на местима злочина су бизарни прахови и афрички натписи на зидовима. Тражи помоќ од локалног професора, глуми га Морган Фриман, стручњак за афричку културу. Морган објашњава Колу да је лек Мути осмишљен да помогне људима, али такоѓе служи као начин да моќне учини још моќнијима. Наша прича почиње убиством детета у Италији, након чега следи сцена потере улицама Рима. Затим Сангома путује у САД да заврши посао за свог клијента, покушавајуќи да закључи велики посао.

Слики

Ритуална убиства

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Млади ловац на олује (2023)

    image
    Вилијам, син легендарног ловца на олује Била Бродија, изгубио је оца у торнаду као дете. Сада, као тинејџер, тражи свој идентитет, па бежи да крене очевим...
  • Вистински Швеѓанец (2021)

    image
    Комедија за Махмод кој сака да го гледаат како Швеѓанец - го менува името, купува Волво, става сини контактни леќи и се жени со Швеѓанка.
  • Ламборгини (2022)

    image
    Филм за животната приказна на Феручио Ламборгини, основачот на култната автомобилска марка Ламборгини.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.