poster

Тар

Tár (2022)

Режисер: Todd Field
Tring Super | 24.4.24 | 07:10

рејтинг: 7.5/10
Оценка на корисникот: 9.8/10
(25 гласови)

Содржина

Синергија ега, талента и особне одговорности сударају се у заиста изванредној, на тренутке потресној изведби главне глумице. То је прича о несвакидашњем карактеру и краху каријере, али оно што тај пад чини тако увјерљивим је то што се догаѓа врло поступно и извире из коријена. Прича се одвија у пажљиво оркестрираним покретима, тако да нас сваки покрет увлачи све дубље и дубље у Лyдијин врло утјецајан и ригидно хијерархијски глазбени свијет.
Тај свијет обухваќа Неw Yорк, гдје предаје на Јуиллиарду, и Берлин, гдје је главна диригентица Берлинске филхармоније. У Берлину такоѓер ствара својеврстан дом са својом партнерицом Схарон (Нина Хосс), која је и сама успјешна виолинистица, и њиховом малом кќери.

Слики

ТарТар

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Троугао Туге (2022)

    image
    Пре преноса доделе Оскара РТС приказује "Троугао туге", филм номинован у три категорије, за сценарио, режију и најбољи филм, уједно и актуелног добитника Златне...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.