Содржина

Документарни филм 'Демо' све је само не обични ратни документарни филм, прича је то о Марији и Миодрагу Деми и љубави коју ништа није могло поколебати. Ратни херој Миодраг Демо заљубио се, наиме, и оженио почетком рата, да би му његов крај донио тешко рањавање с неизвјесним исходом.
Како је то изгледало с друге стране, у обитељи, на болничким ходницима - можемо видјети у филму који се припремао двије године, а снимљен је у само десет дана.

Улоги
Сцеарист:
Продуцент: Marko Kaić
времетраење: 54 мин

Слики

ДемоДемоДемоДемоДемоДемоДемо

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Рушење граница: Знаност нашег планета (2021)

    image
    David Attenborough and scientist Johan Rockström examine Earth's biodiversity collapse and how this crisis can still be averted.
  • Сафари во Африка (2013)

    image
    Погледнете ги лавовите на брегот на Намибија во лов на фоки, бањајте се со слоновите во Окаванго Делта, запознајте ги петнаесетте милиони лилјаци во Кансаки, за...
  • Бисерно дугме (2015)

    image
    У океану је похрањена историја читавог човечанства. У океану су сачувани гласови земље и гласови свемира. Звезде покреќу океане и жива биќа у њима. Океан, уједно...
  • Spaceship Earth (2020)

    image
    A look at the group of people who built the Biosphere 2, a giant replica of the earth's ecosystem, in 1991.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.