poster

One-Way to Tomorrow

One-Way to Tomorrow (2020)

Режисер: Ozan Açiktan


рејтинг: 5.6/10

Содржина

Two strangers meet on a journey from Ankara to Izmir. Although having a rough start, their relationship takes a different path when they realize they have to confront themselves and would like to clean the slate as they get to know each other.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Луде године (1977)

    image
    Прича о сукобу генерација, али о једној младалачкој љубави, која пролази кроз многа неминовна искушења. Завршавајуќи средњу школу, младиќ и девојка настављају...
  • Судија Прист (1934)

    image
    Самопрокламовани "судија" Вилиам "Били" Прист из Кентакија, председава у судском предмету у коме се суди одметнику који је неправедно оптужен за убиство.
  • П.С. Те сакам (2007)

    image
    Млада вдовица дознава декан нејзиниот сопруг ѝ оставил 10 пораки што ќе ѝ помогнат да ја преброди болката и да започне нов живот.
  • Високи штикли (1991)

    image
    Беки дел Парамо е славна поп пејачка од 1960-те години со два брака и повеќе врски зад себе. Од првиот брак има ќерка Ребека, која ја оставила со таткото за да ѝ...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.