рејтинг: 7.0/10
Оценка на корисникот: 6.6/10
(7 гласови)

Содржина

Филм говори о породици која одбија да се одсели из свог сеоског дома да би направила место за нови аутопут. Постепено одсечени од остатка света, на крају се потпуно затварају.
Миран живот породице постаје угрожен када се отвори прометни аутопут на само неколико метара од њихове изоловане куќе у недоѓији. Одбијајуќи да се преселе, Марта, Мишел и њихово троје деце проналазе иновативне начине да се уклопе у ново окружење. Настављају њихову веселу свакодневницу упркос свакодневном стресу изазваном проласком стотина бучних аутомобила. Али сумње због непознате дуготрајне опасности коју доноси аутопут, изазивају напетости у породици. Останак у узнемиреном домаќинству можда неќе бити тако лак, али је то ипак њихов дом.

Слики

Дом

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Tana (1958)

    image
    The movie is based on a Fatmir Gjata screenplay. Gjata had written a novel with the same title earlier. The events evolve in the 1950s. The main character, Tana,...
  • The Autumn Rains (1985)

    image
  • Талкање во мракот (2020)

    image
    По трауматична незгода, Адриен се наоѓа во дезориентирачка состојба на неизвесност, оттргната од времето и го сведочи животот од далечина. Принудена да се соочи...
  • Здраво, сестро, збогум, животе (2006)

    image
    Кад јој отац и маќеха погину у несреќи, студенткиња постаје старатељка седмогодишњој полусестри.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.