Numri i episodave: 22

Përmbledhje:

Melinda Gordon komunicira s duhovima još vezanim za ovaj svijet, koji se i dalje drže živih zbog nedovršenih poslova koji ih sprječavaju da odu u svjetlost. Dijelom nadahnuta radom slavnog medija Jamesa Van Praagha i radom popularne Mary Ann Winkowski, koja komunicira s duhovima, serija prati Melindu u katkad jezivim, katkad dirljivim, a katkad zabavnim pokušajima da bude posrednica između duhova i onih koje oni proganjaju. Napeta granica između života i smrti kojom se kreće opasna je i nepoznata, tako da Melindu posao dovodi u smrtnu opasnost - ali i u svijet čuda. Kad njezin muž, bolničar Jim, da život da bi pomogao prijatelju, znanje o drugome svijetu pokaže mu kako da ostane s Melindom: njegova duša ulazi u prazno tijelo trenutačno beživotne žrtve nesreće. I sada novo čudo čeka Jima i Melindu, kada dobiju sina, kojemu su prorečene sposobnosti još iznimnije nego majčine. Kad se dječak rodi, serija preskače nekoliko godina u budućnost, gdje gledamo Jima i Melindu kako se nose s podizanjem toga nadarenog - i jako važnog - djeteta. I druge su se stvari promijenile otkad smo ih prošli put vidjeli. Jim je diplomirao medicinu i postao liječnik, prijateljica Delia Banks ima malu, ali perspektivnu agenciju za nekretnine, a Delijin sin Ned upisao se na fakultet, gdje studira antropologiju okultnoga. Kolega Eli - psiholog koji duhove čuje, ali ne vidi - prihvatio je svoj novi dar kako ga Melinda oduvijek prihvaća: i kao blagoslov i kao prokletstvo, ali uvijek kao odgovornost koju treba poštovati - mora pomagati dušama u nevolji, živim ili mrtvim, da nađu emocionalni mir.

REKOMANDIMET
  • CSI: NY (2004)

    image
    A spinoff of Crime Scene Investigations set in New York City.
  • C.S.I: Miami (2002)

    image
    Fitues i dy çmimeve Emmy. Një dramë televizive policeske që ndjek një ekip hetuesish të Mjekësisë Ligjore në Departamentin e Policisë në Majami.
  • Lucifer (2016)

    image
    Lucifer Morningstar është lodhur duke qenë shërbëtor i përkushtuar në Ferr dhe vendos të kalojë pak kohë në Tokë për të kuptuar më mirë njerëzimin. Ai vendoset në...
  • Fantasy Island (2021)

    image
    Njerëz që hyjnë me nje dëshirë, por përfundojnë të rilindur në vetvete përmes magjise së Ishullit Fantasy.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.