Cruise Ship Killers is a true crime series that tells the stories of people who never returned home after taking a holiday on a cruise ship, featuring interviews with family, friends, investigators and experts.

Transmetimet në kanale:

Crime&Investigation  

Episodi vijues:

e diel
06:00
Cruise Ship Killers 1, Ep. 23
e diel
06:50
Cruise Ship Killers 1, Ep. 24
e diel
07:40
Cruise Ship Killers 1, Ep. 25
e diel
08:30
Cruise Ship Killers 1, Ep. 26
e diel
09:15
Cruise Ship Killers 2, Ep. 1
Sot
10:00
Cruise Ship Killers 2, Ep. 1
Sot
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 2
Nesër
10:00
Cruise Ship Killers 2, Ep. 2
Nesër
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 3
e mërkurë
10:00
Cruise Ship Killers 2, Ep. 3
e mërkurë
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 4
e enjte
10:00
Cruise Ship Killers 2, Ep. 4
e enjte
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 5
e premte
10:00
Cruise Ship Killers 2, Ep. 5
e premte
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 6
21.7.24
06:00
Cruise Ship Killers 2, Ep. 2
21.7.24
06:50
Cruise Ship Killers 2, Ep. 3
21.7.24
07:40
Cruise Ship Killers 2, Ep. 4
21.7.24
08:30
Cruise Ship Killers 2, Ep. 5
21.7.24
09:15
Cruise Ship Killers 2, Ep. 6
22.7.24
10:00
Cruise Ship Killers 2, Ep. 6
22.7.24
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 7
23.7.24
10:00
Cruise Ship Killers 2, Ep. 7
23.7.24
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 8
24.7.24
10:00
Cruise Ship Killers 2, Ep. 8
24.7.24
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 9
25.7.24
10:00
Cruise Ship Killers 2, Ep. 9
25.7.24
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 10
26.7.24
10:00
Cruise Ship Killers 2, Ep. 10
26.7.24
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 11
28.7.24
06:00
Cruise Ship Killers 2, Ep. 7
28.7.24
06:50
Cruise Ship Killers 2, Ep. 8
28.7.24
07:40
Cruise Ship Killers 2, Ep. 9
28.7.24
08:30
Cruise Ship Killers 2, Ep. 10
28.7.24
09:15
Cruise Ship Killers 2, Ep. 11
29.7.24
10:00
Cruise Ship Killers 2, Ep. 11
29.7.24
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 12
30.7.24
10:00
Cruise Ship Killers 2, Ep. 12
30.7.24
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 13
31.7.24
10:00
Cruise Ship Killers 2, Ep. 13
31.7.24
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 14
1.8.24
10:00
Cruise Ship Killers 1, Ep. 20
1.8.24
13:45
Cruise Ship Killers 1, Ep. 14
2.8.24
10:00
Cruise Ship Killers 1, Ep. 14
2.8.24
13:45
Cruise Ship Killers 1, Ep. 15
4.8.24
06:00
Cruise Ship Killers 2, Ep. 12
4.8.24
06:50
Cruise Ship Killers 2, Ep. 13
4.8.24
07:40
Cruise Ship Killers 2, Ep. 14
4.8.24
08:30
Cruise Ship Killers 1, Ep. 20
4.8.24
09:15
Cruise Ship Killers 1, Ep. 14
5.8.24
13:45
Cruise Ship Killers 1, Ep. 16
6.8.24
13:45
Cruise Ship Killers 1, Ep. 17
7.8.24
13:45
Cruise Ship Killers 1, Ep. 18
8.8.24
13:45
Cruise Ship Killers 1, Ep. 19
9.8.24
13:45
Cruise Ship Killers 1, Ep. 20
12.8.24
13:45
Cruise Ship Killers 1, Ep. 21
13.8.24
13:45
Cruise Ship Killers 1, Ep. 22
14.8.24
13:45
Cruise Ship Killers 1, Ep. 23
15.8.24
13:45
Cruise Ship Killers 1, Ep. 24
16.8.24
13:45
Cruise Ship Killers 1, Ep. 25
e hënë, 19 gusht 2024
13:45
Cruise Ship Killers 1, Ep. 26
e martë, 20 gusht 2024
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 1
e mërkurë, 21 gusht 2024
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 2
e enjte, 22 gusht 2024
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 3
e premte, 23 gusht 2024
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 4
e hënë, 26 gusht 2024
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 5
e martë, 27 gusht 2024
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 6
e mërkurë, 28 gusht 2024
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 7
e enjte, 29 gusht 2024
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 8
e premte, 30 gusht 2024
13:45
Cruise Ship Killers 2, Ep. 9
REKOMANDIMET
 • Swamp Murders (2013)

  image
  Cdo episod tregon vrasje dhe krime te kryera nga familje te respektuara dhe njerez te nderuar qe s' mendohej kurre se do te arrinin deri ne kete pike.
 • Prevare (2011)

  image
  Detektivi kriminalističke reality serije „Prevara“ istražuju prijave i optužbe za počinjenje prevara. Istražitelji prikupljaju informacije od prijatelja i kolega...
 • Dosije

  image
  Srpski "Fox crime" rekonstruiše zločine koji se odvijaju pred našim očima. Ubistva, pljačke, otmice, trgovina ljudima...naći će se u fokusu kriminalističkih...
 • Barcelona Crime (2017)

  image
  With its expert and attractive crime squad run by Xavi Bonet and his charming partner Fina Valent, Barcelona can truly be proud of its homicide team: Xavi,...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.